Franklin Neuteboom

Sinds 2014 is Franklin Neuteboom actief als Copycoach via FRNKLN Copycoaching.

Ervaring

Franklin was in dienst bij reclamebureaus als Ogilvy en RSCG (nu: Havas). Werkte daarna vele jaren freelance, onder andere voor reclamebureaus zoals KesselsKramer en BvH en voor designbureaus waaronder KoeweidenPostma en Dietwee. Franklin was in 1996 mede-oprichter van Het Souterrain, een bureau voor zowel concept & copy als redactionele producties.

 

Klantzijde

In 2012 en 2013 werkte Franklin ook aan klantzijde. Hij was projectadviseur communicatie bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (onderdeel ministerie van OCW). Daar was Franklin ook projectleider bij de ontwikkeling en introductie van het Rijksmonumentenbord.

Team & netwerk

FRNKLN Copycoaching werkt altijd nauw samen met de opdrachtgever en alle betrokken partijen en mensen. Zoals externe reclamebureaus of een interne (web)redacteur. Daarnaast heeft FRNKLN een netwerk met specialisten: copywriter, (web)redacteur, SEO-writer, journalist, content consultant, content manager, corrector, schrijftrainer, maar ook: art director, designer, merkstrateeg, projectmanager.

 

LinkedIn

Meer van en over Franklin Neuteboom:
LinkedIn profiel